Alles over het appartement

Uitleg over het gebruik van de garage
Appartement:


Het appartement is volledig ingericht voor 6 personen.
In een aparte slaapkamer (met schuifraam en toegang tot het terras) vindt u 2 éénpersoonsbedden en een kleerkast.

In een aparte slaaphoek van de woonkamer staat een bedkast met een tweepersoonsbed. Naast deze bedkast zijn nog opbergkasten voorzien. Gelieve er rekening mee te houden dat de linkse kast van de bedkast privé is waar wij persoonlijke spullen in bewaren om niet telkens alles mee naar huis te hoeven nemen.

In het salon staat een zetel (lichte kleur) die u kan uittrekken tot een slaapbank, ook geschikt voor 2 personen.

Matrasbeschermers, donsdekens en kussens zijn voorzien. U dient uiteraard zelf beddelinnen te voorzien.

In de keuken vindt u het noodzakelijke keukengerief. Een koffiezet, waterkoker, koffiethermos, mixer en microgolfoven is ook voorzien.

In de badkamer vindt u het toilet, badmeubel en douche.

In de inkomhal vindt u ruime opbergmogelijkheden in de ingebouwde kasten voor kleding, schoenen, ...
Hier staat ook poetsgerief, emmers en borstels en stofzuiger.

Op het terras staat een tuinset bestaande uit een ronde tafel en 4 stoelen en 2 witte krukjes. Kussens voor in deze stoelen bevinden zich in de opbergkast in de inkomhal.

U hebt toegang tot de Residentie Meeuwenbank via een aparte sleutel. Via deze sleutel kan u de inkomdeur op het gelijkvloers gebruiken of de toegangsdeur langs de kelder. Deze sleutel zal u ook nodig hebben voor de toegangsdeur naar de lift indien u langs de kelder binnenkomt.

Als u aankomt met de wagen kan u best eerst parkeren onderaan het gebouw. Als u het gebouw voorbij rijdt 'via de Franslaan' en u neemt direct de eerste straat links naast het gebouw, zal u zien dat u naar niveau -1 kan rijden. Hier kan u uw auto TIJDELIJK stallen om te laden en te lossen. LET OP: dit is geen privé parkeerplaats!Als het lossen klaar is, parkeert u best uw wagen in de garage van Residentie Duinenveld (rechtover de Meeuwenbank)


Garage

U kan de Residentie Duinenveld binnengaan langs verschillende inkomdeuren. De sleutel om het gebouw te betreden past op iedere buitendeur en op elke binnendeur die u toegang tot de lift geeft.
De garage bevindt zich op niveau -1. De garage naar waar u op zoek moet is het nummer 113-114.

Als u met de auto de Residentie wilt inrijden kan u dat doen met de speciale badge. U rijdt tot de garagepoort en links van u zal u de badgelezer zien. Als u de badge er tegenhoudt (met pijltje naar boven) zal de garagedeur openen. Deze sluit terug automatisch.
U rijdt dan tot op niveau -1. In de garagebox zal u de 4 fietsen zien. Deze mag u gebruiken tijdens uw vakantie. Het licht in de garage dooft automatisch na enkele minuten.